| Mailing lista | English |

 

Stalna konferencija gradova i opština - savez gradova i opština Srbije

Dunav osiguranje
Grad Niš
Ninet - internet provajder
Grad Pirot
Gradska opština Medijana - Niš
Gradska opština Pantelej - Niš
Gradska opština Palilula - Niš
Gradsk opština Crveni Krst - Niš
Ministarstvo omladine i sporta
Zelena mreža Vojvodine
Francuski kulturni centar - Niš
Grad Vranje
Grad Inđija
Grad Paraćin
Gradska opština Zvezdara
Grad Sombor
01.09.2011.
OBELEŽEN DAN MLADIH GRADA NIŠA

 

Odlukom Skupštine grada Niša od ove godine 1. septembar zvanično je postao Dan mladih grada Niša, čime je Niš postao jedini grad u našoj zemlji koji na ovaj način promoviše ideje mladih ljudi. Evropski pokret je u skladu sa svojim ciljevima delovanja i posvećenom radu sa mladima uzeo učešće u obeležavanju dana mladih Niša. Tim povodom danas od 10:30 do 12 časova, u holu Doma zdravlja ispred amfiteatra, projektovani su filmovi i spotovi o štetnosti pušenja i psihoaktivnih supstanci i prevenciji HIV infekcije i polno prenosivih bolesti.

Takođe, mladima je meren krvni pritisak i određivana indeks telesne mase. U nastavku akcije, od 13 do 15 časova, Savetovalište za mlade i Preventivni centar pridružili su se sajmu institucija na Trgu kralja Milana. U periodu od 17:00 do 18:30 časova u skupštini grada Niša održana je svečana sednica Saveta za mlade. Na svečanoj sednici Saveta za mlade u skupštini grada prisutnima su se obratili gradonačelnik Niša, Miloš Simonović i ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić - Marković.

Završnica obeležavanja dana mladih je prošla uz performans grupe USB i koncertom niških neafirmisanih bendova na platou kod TPC Kalča.

  

Josifa Pančića Br. 22, 18000 Niš, Srbija, Tel: +381 18 512-300, Fax: +381 18 512-301, E-mail: info@evropskipokret.org
2016 Evropski pokret