| Mailing lista | English |

 

Stalna konferencija gradova i opština - savez gradova i opština Srbije

Dunav osiguranje
Grad Niš
Ninet - internet provajder
Grad Pirot
Gradska opština Medijana - Niš
Gradska opština Pantelej - Niš
Gradska opština Palilula - Niš
Gradsk opština Crveni Krst - Niš
Ministarstvo omladine i sporta
Zelena mreža Vojvodine
Francuski kulturni centar - Niš
Grad Vranje
Grad Inđija
Grad Paraćin
Gradska opština Zvezdara
Grad Sombor
Treća konferencija o omladinskoj politici u Srbiji
“ZAJEDNO KA VIZIJI”!


Dana 25.marta 2009.godine u Palati Srbije odrzana je Treća konferencija o omladinskoj politici u Srbiji, pod nazivom "ZAJEDNO KA VIZIJI", u organizaciji Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a na otvaranju pozdravnu reč svim prisutnima uputila je aktuelna ministarka Snežana Samardzić Marković


Konferencija “Uloži u napor“

U periodu od 12.do 15.marta 2009.godine je osnovana Nacionalna Asocijacija Praktičara/ki Omladinskog Rada (NAPOR) koji predstavlja inicijativu civilnih organizacija za uspostvaljanje krovne nacionalne Asocijacije sačinjene od pojedinaca/pojedinki te civilnih organizacija koji sprovode omladinski rad na području R. Srbije.


Projekat "Dobrodošli u Nemačku"

Ambasada Savezne republike Nemačke u Srbiji u saradnji sa 5 nemačkih fondacija aktivnih u Srbiji (Konrad Adenauer, Friedrich Ebert, Friedrich Naumann, Heinrch Boll i Hanns Seidel fondacija), Nemačkom organizacijom za tehničku saradnju (GTZ), Evropskim pokretom kao domaćim partnerom i studentskom mrežom AEGEE, pokrenula je projekat Dobrodošli u Nemačku.

Dnevnik ženske vlade

Evropski pokret je u leto 2006. godine pokrenuo projekat „Biramo Žensku vladu“. Uz pomoć glasova čitalaca Blica od 161 kandidatkinje izabrane su 21 na odgovarajuće ministarske pozicije u „Ženskoj vladi“. Čitava akcija je imala za cilj da javnosti predstavi da u Srbiji postoje visoko stručne žene koje mogu da se angažuju na političkoj sceni u ekonomskom i socijalnom životu Srbije... 

Neka žene odluče!

Ženska vlada i Evropski pokret (EP) u saradnji sa   mrežom lokalnih veća EP-a sprovode tokom decembra 2006.  i  januara 2007. godine izađi i glasaj kampanju "Neka žene   odluče" u okviru parlamentarnih izbora 21. januara 2007.

Poljoprivredna politika Evropske Unije i Srbija

U Nišu je 17.juna 2006. održan skup sa temom “ poljoprivredna politika Evropske Unije i Srbija“ u okviru koga je promovisan casopis „PUTOKAZ“ koji izdaje Asocijacija za evropske integracije. „Putokaz“ je časopis za pravna, politička i kulturna pitanja evropskih integracija.

Učešće na niškom savetovanju ekonomista Srbije

U okviru niškog savetovanja ekonomista Srbije održanog 01.juna.2006 u svečanoj sali Univerziteta u Nišu, čija je misija bila uspostavljanje kompromisa kroz razmenu mišljenja i iskustava između države, privrede i nauke u vezi sa preduzetim reformskim zahvatima u funkcionisanju ekonomije naš predsednik Mila Vujić je izlagala u okviru referata po pozivu "ciljeve i tematske prioritete integrativnog socio-ekonomskog plana razvoja regiona".  

Preuzmite i pogledajte prezentaciju u okviru Savetovanja ekonomista Srbije :

Prezentacija u okviru Savetovanja ekonomista Srbije

Preuzmite agendu događaja

  

Josifa Pančića Br. 22, 18000 Niš, Srbija, Tel: +381 18 512-300, Fax: +381 18 512-301, E-mail: info@evropskipokret.org
2016 Evropski pokret