| Mailing lista | English |

 

Stalna konferencija gradova i opština - savez gradova i opština Srbije

Dunav osiguranje
Grad Niš
Ninet - internet provajder
Grad Pirot
Gradska opština Medijana - Niš
Gradska opština Pantelej - Niš
Gradska opština Palilula - Niš
Gradsk opština Crveni Krst - Niš
Ministarstvo omladine i sporta
Zelena mreža Vojvodine
Francuski kulturni centar - Niš
Grad Vranje
Grad Inđija
Grad Paraćin
Gradska opština Zvezdara
Grad SomborNaslov > Aktivnosti > Ostale aktivnosti > Sastanak sa ambasadom kraljevine Norveške

24.01.2015
Sastanak sa ambasadom kraljevine Norveške

Ambasada Kraljevine Norveške organizovala je radni sastanak sa predstavnicima organizacija civilnog društva iz regiona u Nišu, 23. januara 2015. godine u sali Univerziteta.

Sa ambasadorom kraljevine Norveške, gospodinom, Nils Ragnar Kamsvagom razgovarali smo o aktuelnoj situaciji i potrebama u sektoru civilnog društva, sa posebnim osvrtom na prioritete: - Vladavina prava, dobro upravljanje i antikorupcija - Odbrana i reforme sektora bezbednosti - Ljudska i manjinskim prava, kao i rodna pitanja Razgovarali smo i o: - Ekonomskom razvoju i preduzetništvu - Energiji, životnoj sredini i klimatskim promenama.

Bavili smo se identifikacijom u oblastima i aktivnostima u kojima je potrebna institucionalna podrška. Odnosima sa različitim akterima (institucijama na svim nivoima i u različitim sektorima, drugim OCD-ima koje rade u istoj oblasti kako na na lokalnom, nacionalnom, regionalnom i međunarodnom nivou, medijima itd)

Procesima u funkcionisanju organizacija u vezi sa svojim okruženjem i preprekama (fiskalna, pravna itd) Budućom ulogom u pružanju znanja i iskustva u vezi sa reformskim procesima u Srbiji i potencijalima za prepoznavanje novih pristupa i mišljenja o aktuelnoj situaciji i potrebama u sektoru civilnog društva.


Povezano


  

Josifa Pančića Br. 22, 18000 Niš, Srbija, Tel: +381 18 512-300, Fax: +381 18 512-301, E-mail: info@evropskipokret.org
2016 Evropski pokret