| Mailing lista | English |

 

Stalna konferencija gradova i opština - savez gradova i opština Srbije

Dunav osiguranje
Grad Niš
Ninet - internet provajder
Grad Pirot
Gradska opština Medijana - Niš
Gradska opština Pantelej - Niš
Gradska opština Palilula - Niš
Gradsk opština Crveni Krst - Niš
Ministarstvo omladine i sporta
Zelena mreža Vojvodine
Francuski kulturni centar - Niš
Grad Vranje
Grad Inđija
Grad Paraćin
Gradska opština Zvezdara
Grad Sombor
01.09.2011.
Prvi sastanak partnera na projektu

Prvi projektni sastanak održan je 29-30 avgusta 2011 kao deo početnih aktivnosti projekta i upravljanja projektom “Javnost, transparentnost i partnerstvo - baza za socijalni i regionalni razvoj”. Projekat se realizuje uz pomoć Evropske Unije kroz prekogranični program Srbija-Bugarska CCI br. 2007CB16IPO006 pod subvencionim ugovorom br. РД-02-29-202/ 28.07.2011.

Projektni sastanak je održan u Nišu u prostorijama Evropskog pokreta. Sastanak je počeo dogovorima o implementacionoj strategiji projekta. Jedna od glavnih tema za vreme prvog projektnog sastanka bila je izrada finalne verzije rasporeda. Pomenuta diskusija nastavljena je osvrtom na sve specifične zadatke, stavljanjem istih u logični red, definisanjem odgovornih lica i definisanjem konkretnih datuma koji su primenljivi za sprovođenje aktivnosti.

Drugi dan, projektnog sastanka počeo je sa diskusijom na temu odobrenog plana projektne nabavke i bio je razrađen unutrašnjom primenom plana za tenderske procedure. Projektni tim je raspravljao o mogućnostima rizika upravljanja i elaboracije početne procene rizika. Sastankom su obuhvaćene teme izveštavanja, i izvora implementiranih aktivnosti, informacija i publikovanja aktivnosti kao i sva druga pitanja vezana za projekat. Projektni tim je utvrdio i definisao plan komunikacija.

Više informacija o sastanku možete naći u prilogu.

  

Josifa Pančića Br. 22, 18000 Niš, Srbija, Tel: +381 18 512-300, Fax: +381 18 512-301, E-mail: info@evropskipokret.org
2016 Evropski pokret