| Mailing lista | English |

 Nacionalna strategije za mlade
Ministarstvo omladine i sporta u partnerstvu sa mrežom organizacija građanskog društva


 
Finale turnira u košarci "Odigraj Evropski" 
 

 
U subotu 15.03.2008, turnir “Odigraj evropski” imao je svoju završnicu u liku pobednika turnira Administrativno birotehničke škole

drugo mesto je pripalo školi 9 maj a treći su bili učenici škole Stevan Sremac.

Najkorisniji igrač turnira ili MVP je Mladen Vitković iz Administrativno-birotehničke škole a nagrada najbolji trojkaš je pripala Stefanu Šćepanović iz škole 9.maj

Veliko oduševljenje su izazvale revijalne basket utakmice čuvenih veterana košarke,novinara, bezbednosti i muzičara koji su direktno podržali mlade i Nacionalnu strategiju za mlade. U revijalnom delu redosled je bio sledeći, pobednik je ekipa Bezbednost, druga Civilni sector-NVO, treći su bili novinari a četvrti muzičari.

Balkanski prvaci u hip-hopu Extreme team je svoju podršku pružio nastupivši tri puta sa pobedničkim koreografijama a rep grupa “Ne isplati se” svojim pesmama. Zadovoljstvo je bilo vidljivo kod svih, zaštitni znak ovog turnira možemo slobodno reći bio je osmeh.
 
Fotografija sa finalnog turnira, revijalnog dela i dodele nagrada turnira možete pogledati u našoj sekciji galerija
 

Kvalifikacije turnira u košarci "Odigraj Evropski" 
 
Na basket turniru „Odigraj evropski“ održanom u subotu 08.03.2008. u hali Osnovne škole „Sveti Sava“ dobijeno je 6 polufinalista. To su pobednici 5 grupa i najbolja drugoplasirana ekipa grupe E.

Polufinalisti su gimnazija „Svetozar Marković“, Ekonomska škola, gimnazija „9. maj“, ETŠ „Nikola Tesla“, Administrativno-birotehnička škola i gimnazija „Stevan Sremac“. 
Polufinalne i finalne utakmice će se održati u subotu 15.03.2008. U revijalnom delu se očekuje takmičenje u brzom šutiranju trojki, nastup rep grupe „ Ne isplati se“ i balkanski i državni prvaci u hip-hopu „Extreme teamm"

Fotografija sa kvalifikacionog turnira možete pogledati u našoj sekciji galerija
Konkurs za izradu web portala za mladeEvropski pokret u Srbiji organizovao je konkurs za najbolju web stranicu na temu: "Web portal za mlade"
Konkurs je izazvao veliko interesovanje, a shodno pravilima, izabran je najbolji web sajt u sve tri kategorije.
opširnije
Zasedanje radnih grupa

U okviru izrade Nacionalne strategije za mlade, zasedale su radne grupe u svakoj od niških opština
opširnije
Nacionalna  strategije za
   mlade
Pismo nacionalnog 
   koordinatora

    

Josifa Pančića Br. 22, 18000 Niš, Srbija, Tel: +381 18 512-300, Fax: +381 18 512-301, E-mail: info@evropskipokret.org
2016 Evropski pokret