Naslov > Saopštenja > Konferenciju za štampu povodom otvorenog konkursa za godišnje nagrade Evropskog pokreta

24.03.2012 Javnost, transparentnost i partnerstvo – osnova za socijalni i regionalni razvoj

Poštovani/e,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na Konferenciju za štampu povodom otvorenog konkursa za godišnje nagrade Evropskog pokreta u subotu, 24.marta 2012 u 13:00 časova u Medija Centru, ul. Obrenovićeva 38. u Nišu.

Na skupu će govoriti:

- Gospođa Mila Vujić, predsednica Evropskog pokreta,

- Gospodin Dragoslav Ćirković, predsednik opštine Medijana

- Gospodin Slaviša Dinić, predsednik opštine Pantelej

- Gospodin Boban Mikić, većnik opštine Palilula

Evropski pokret je ustanovio nagradu u dve kategorije:

- Najtransparentnija lokalna administracija
- Najbolja praksa partnerstva između lokalne administracije i organizacija civilnog društva za postizanje transparentnosti u radu administracije.

Godišnja nagrada se dodeljuje za uspešnu primenu četvrtog principa otvorenost i transparentnost sadržanog u Strategiji Saveta Evrope za inovaciju i dobro upravljanje na lokalnom nivou.
Evropski pokret, sprovodi projekat Javnost, transparentnost i partnerstvo – osnova za socijalni i regionalni razvoj, u okviru IPA subvencionog ugovora № РД-02-29-202/28.07.11 a realizuje se uz podršku Evropske Unije kroz program prekogranične saradnje Bugarska – Srbija CCI No 2007CB16IPO006. Prijatelj projekta je kompanija «DUNAV OSIGURANJE»

Više o projektu možete pogledati na na našem sajtu: http://www.evropskipokret.org/projekti/jtp_konkurs.php

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju, budite ljubazni i kontaktirajte nas na info@evropskipokret.org ili putem telefona 018 512 300.